Post by dyxahampwatsoy on Feb 24, 2022 18:01:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Kezd elegem lenni abból, hogy ez a játék magától megáll!! Amikor játszom, a játék a legrosszabbkor magától megáll!
Túl sokáig tart a frissítés, kivéve persze, ha valódi pénzt költesz, amiben túl drága ehhez a játékhoz képest. Különben mulatság
आदेश दत्ता लोखंडे
Tokeletes❤🎉
Egy pénzbe kerülő játék esetében ugyanaz, mint a pénz nélkül, tehát ez a játék ugyanúgy világít, mint az ingyenes, de a menüben van egy kis vip címkével (Köszönjük a copy paste messege fejlesztőket)
OK játék, készüljön fel arra, hogy pénzt költ a frissítésekre, hogy nyerjen.
tetszik
Kalandos
Nagyon kellenek a drágakövek, hogy könnyebben beszerezhessem!
5/5 szuper szórakoztató játékot ajánlok barátainak.
PREMIUM..... a játék alapvetően más játékok reklámozása, és állandó bombázások az egyéb kiegészítők szemétvásárlásával kapcsolatban... a prémium azt jelenti, hogy nem kapja meg az összes szemetet, mikro vásárlási csapást.
Az indítóképernyő túl sokáig tart
jó játék
Bárcsak ne ne legyenek hirdetések
Cash grabby loot boxy rémálom nem érdemes megnézni. Valóban kaparja az arcade "shm up" hordó alját. Semmi jót nem tudok mondani erről a játékról, és sajnálom, hogy elpazaroltam az időmet. Játssz valami „raiden”-hez hasonlót, ha jó játékot akarsz. Ez a játék farmville a cyberpunk 2077 világában
Space Shooter: Galaxy Attack Аркади fado
Jól van. Egy tipikus pénzes játék. Nem kellene száz dollárba kerülni egy tisztességes hajó fejlesztéséhez.
Túl sok hirdetés, például a két szint között. Ezenkívül a játék jelentős része a reklámfalak mögött található. Nagyon utálom ezt a mobiljáték-trendet.
Több pénzt költenek, ha hajót vagy Jemet vásárolnak. Ez nem érdekes. Azt javaslom, hogy vegyen bármilyen hajót, adjon több drágakövet, ami megoldja a problémát. Miért költhetnék valódi pénzt
Nem található a rajongói oldal. A meglévő fiókot nem lehet újratölteni új eszközre. A hirdetés duplája a szint első teljesítése esetén nem következetes Nos, van internetem, véletlenszerűen hozzáadódik a nézéshez, de soha többé nem jelenik meg az értékelés közzététele után Fizessen a játék megnyeréséhez
Szórakoztató és jó idő gyilkos. Csak pattanj fel, játssz egy kicsit, aztán ugorj le. Nem fektetnék túl sok időt a játékba. Sajnos minden a pénzről szól. A legtöbb mobiljátékhoz és fejlesztőikhez hasonlóan „exkluzív” elemeket adnak hozzá, amelyeket nevetségesen nehéz beszerezni, ha nem költünk pénzt. Ha pénzt költ, mindent megkap, amire szüksége van. Hónapokig kell játszania, hogy spóroljon, hogy csak pár elemet/frissítést szerezzen, stb. Mint mondtam, csak ugorjon rá, lőjön le néhány ellenséget, és jelentkezzen ki.
a felhasználó fizetni és megnyerni a játékot, ez nagyon rossz
szórakoztató, nem tartod körről körre a továbbfejlesztett fegyvert.
Bắn Ruồi Ban may bay (Premium) Trò chơi điện tử zhev
Nem engedi, hogy telepítsem, utálom ezt a játékot
Eleinte szórakoztató volt, de sajnos a 20-as szintfőnök után szinte lehetetlen továbblépni a következő szintre, hacsak nem veszel valami hajót vagy mi mást.
Szórakoztató, de a magasabb szintekhez $ kell
RENDBEN! 😀😀
Az eddigi legjobb idegen lövöldözős játék. A hajót azonban túl nehéz egy ponton frissíteni. Túl sok hacker is
Ez a játék csupa móka és játék volt... amíg el nem értem a 10. szintet (elit) a földön. Nincs hely vagy rések a lézerek és más akadályok között. Tovább ront a helyzeten, hogy úgy tűnik, szükségem van a veterán szintre a továbblépéshez. Egyszerűen lehetetlen befejezni, pazaroltam a drágaköveket és az időmet erre a játékra. Mivel nem tudom legyőzni a főnököt, nincs értelme folytatni a játékot. Még mindig 4 csillagot adok rá, jó mókás játék.
Clash Royale ስልት acdb
Bárcsak negatív csillagokat tudnék adni ennek a játéknak, mielőtt letöltené vagy vásárolna, ne feledje, hogy ebben a játékban soha nem érheti el a legfelső pozíciót, ez a játék és a frissítések csak a legjobb játékosoknak vagy játékosoknak szólnak. évek óta nem léteznek új letöltők a csapat számára, és hamarosan rájön, ha letölti ezt a játékot....
Space Shooter: Galaxy Attack არკადული kypb
A PvP továbbra is rossz, és valamilyen "PvP-tartalom" nem számít a dialy-nek, a játéktartalomban nincs információ az új játékos számára (a hajók/minihajók feloldása, a cuccok egyesítése, a mellékletek szállítása, az egyes tartalom magyarázata, nincs megfelelő lépjen kapcsolatba velünk)
Összességében jó játék, de egy kis játék után úgy tűnik, hogy felmelegíti a telefonomat, de lehet, hogy ez csak a telefonom, de érdemes lenne csökkenteni a részleteket, hátha simábban működik.
Igen, jól szórakoztam ezzel a játékkal, bár majdnem egy hónapja ugyanazon a szinten ragadtam. De most eltávolítom a boosterek NEVETÉSES áremelései miatt. Komolyan mondom, hogy két x10-es booster 5 gyémántról 20-ra menjen?! Viccelsz??? Köszönöm, hogy tönkretettél egy jó játékot. Fú, emberek, csak fú. 😡
Szeresd igazán
Hogyan törölhetném ki a haszontalan hajómat?