Post by dyxahampwatsoy on Feb 24, 2022 18:29:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Need for Speed™ No Limits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Need for Speed™ No Limits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Need for Speed™ No Limits 2022 version ▞▞▞
خیلی خوبه مصرف اینترنتشم از بازیای افلاین کمتره و اصلا مصرفی نداره نسبت به اسفالت ولی یه مدتیه که مجبوره آپدیت کنی و اپدیت هم نزدیک 2.5 درجه!
این واقعاً یک بازی جالب و اعتیاد آور است حتی اگر هر زمان که تبلیغی ظاهر می شود خراب می شود
وقتی سعی میکنم مسابقات را اجرا کنم، برنامه متوقف میشود که باعث میشود از پرشهای مسابقه دوستانم استفاده کنم. این بازی استرس زیادی ایجاد می کند و من هرگز برای انجام هیچ کاری با این برنامه پولی نمی پردازم زیرا اعتماد ندارم که به نوعی فریب نخورم یا فریب نخورم. لطفاً برنامه را اصلاح کنید مگر اینکه هدف شما از بین بردن افراد باشد.
کار آسانی است مگر اینکه مانند بدترین ماشین خود استفاده کنید و حتی در آن صورت هم می تواند آسان باشد، بدون تبلیغات است، اما مشکلاتی نیز دارد مانند مکیدن در یک رمپ پرش و درخواست از شما برای برداشتن در زمانی که هیچ پلیسی در کل نزدیک شما نیست. زمان، اما علاوه بر همه این چیزها، خوب است
با سلام.بنظر بازیه خوبی باید باشد(فقط بدلیل انتخاب سردبیران)اما من همین ابتدا2ستاره کم دادم برای اینکه همان اول بازی همه مجوزها را که طلب میکنید،هیچ.یکساعت هم معطل میکنید تابازی شروع شود.بنظرمن،همان اجازه بدین،بازیکن یاکاربر. ،یکدست بازی را براحتی وفوری،انجام دهد برای مرحله بعد اگرکاربر راضی و مایل به ادامه بود،هرچه لازم بود،طلب می کنید.چون در این صورت،ارزش دو ساعت صبوری هم دارد.باتشکر.
ویدیو بازی Need For Speed No Limits در گوشی iPhone 6Sکلیپ اختصاصی ست +++ از کانال arshaM.Z.M73 گیم پلی, بازی, تریلر بازی ...
چرا بعد از دانلود کردن ۵۰۰ مگابیت اولیه دیگه بازیو باز نمیکنه ؟؟؟یکی جواب بده
یکی از بهتریناست
وقتی این بازی را بازی کردم، دکمه منو، فروشگاه، رویداد و غیره کار نمی کند. هنگامی که پیشرفت بارگذاری به پایان رسید (پیشرفت بارگیری هنگامی که بازی را باز می کنید)، گفتگو وجود داشت، "من برخی از آیتم های جابجا شده را پیدا کردم و کاملا مطمئن هستم که آنها متعلق به شما هستند." بنابراین من آن را حذف و دوباره دانلود می کنم. اما راه حلی پیدا نکردم این دکمه ها هنوز کار نمی کنند. باعث میشه نتونم بازی رو انجام بدم لطفا این را اصلاح کنید من برای این راه حل 5 ستاره می دهم.
من به آن 1 ستاره دادم زیرا آهنگ بسیار کوچکی دارد و بارها با همان آهنگ پخش می شود
این بازی منو اذیت میکنه هنگامی که در حال بارگیری داده های اضافی است. ناگهان "خطای دانلود" را به من نشان می دهد. لطفا کمکم کن.
من هنوز از رابط کاربری ناراحتم. به نظر کار یک تازه کار از تیم شما بود.
عالیه 👌 گرافیک...من 5 شروع دادم...کنترل پنل فوق العاده...بازی خوب...ولی گرافیک بیشتر تو این برنامه استفاده شده..ولی بازیش خوبه..همه استفاده از این بازی..💯
Need for Speed: NL Racing Racen vts
بدک نیست حرفه ای هست ماشین های ولی مرحله هاش و جادش جالب نیست
Need for Speed No Limits 4.9.1 نسخه جدید بازی بسیار زیبا و جذاب نیدو فور اسپید است که توسط شرکت معروف EA برای سیستم عالم اندروید ساخته و طراحی شده است.
Need for Speed™ No Limits Perlumbaan dbl
ریدم تو این بازی😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
چند بار باید اینو دانلود کنیم باع چخبره نزدیک دو گیگ حجم میخواد این یه بار اینجا دان کردم دوباره داخل برنامه یبار دیگه دان کردم الانم دوباره میگه دانلود کن😐😒
بازی خوبیه بهتر از اسفالت و بقیشونه
Need for Speed™ No Limits রেসিং nhnh
بالا نمیاره چرا؟؟؟؟؟؟؟
صدا و گرافیک عالی، گیم پلی بسیار روان. بهترین تاریخ!!! عاشقشم،،،
بازیه خوبیه ولی باید آنلاین بازی کنی 🤨😛
خارشو گایدم نیمگیگ اینترنت استفاده کرده اخرشم نیومد بیناموسا الکی نتو میگاعن
این بازی مشکلات زیادی دارد که در ابتدا آن را دوست داشتم، احتمالاً 70 دلار برای آن گذاشتم، اما بعد از آن متوقف شدم که متوجه شدم به معنای واقعی کلمه یک گودال پول است و شما می توانید 20 دلار یا بیشتر خرج کنید تا یک سری بازی را ببرید و یک ماشین تکی تهیه کنید و هنوز باید این کار را انجام دهید. همیشه بازی کنید و برای به دست آوردن آن دست به کار شوید، سپس آنها اشکالاتی دارند مانند ماشین بدون هیچ دلیلی به گوشه ای شیرجه می زند و من دارم با یک s21 ultra تقریبا جدید بازی می کنم، وقتی این اتفاق در مسابقه ای می افتد که من تقریباً هزینه آن را پرداخت کردم. برای آن دردناک است .... پس بله فکر می کنم اکنون تمام شده است.
من به آن امتیاز 5 می دهم، اما دورهای دنیای اموات گاهی معنی ندارد، برای رسیدن به سطح دیگری بیشتر با کاربران دیگری رقابت می کنید که گاهی وسیله نقلیه 80PR برتری دارند. جدای از آن، بازی واقع بینانه، سرگرم کننده و با حجم قابل تحملی از تبلیغات است
NFS: Sin Límites Carreras ecfy
بازی بسیار جذابی است، فقط در حال انجام آن هستم، اما در همه جا عالی است"!
این یک بازی عالی است، گرافیک آن مثال زدنی است، هیچ اشکالی ندارد
داره دان می شه اومدم عرض ادب کنم 😐 و چقدرا چقدر بی سوادن 😐 نوشته : رازی ، الی
صدا نویز مشکل دارد😤 رانندگی آزاد یا آفلاین وجود ندارد😠😠😡😡 تنها مسابقه است
عالی هست
مشکلات برنامه: درخواست شماره 980330: من آن را مانند همیشه تنظیم کرده ام، بنابراین وسیله نقلیه را با چرخاندن دستگاه هدایت می کنم. خیلی وقت ها ذهن خودش را دارد و من در کنار جاده هستم! من در شرف حذف نصب هستم اگر این مشکل برطرف نشد!
از زمانی که Jesko وارد بازار شد، اکنون میتوانید در رقبای زیرزمینی که در آن با بازیکنان واقعی مسابقه میدهید، با اتومبیلها 200 درصد کمتر شکست بخورید. تبریک میگم لول
بازی عالی ولی حجمش خیلی خیلی زیاد!2 گیگ هست.
おしゃべり猫のトーキング・ジンジャー エンタメ thlz
من عاشق این بازی هستم، بعلاوه من یک سرگرمی با nfs هستم که آن را حتی بهتر می کند، گرافیک بسیار خوب و کل آموزش واضح بود. خیلی ممنون زندگی من الان پر از سرگرمی است، آرامش
ای کاش بازی در بقیه بازی به همین راحتی بود.
گرافیک واقعی است. آن را ادامه دهید. بازی نیز لذت بخش است
دانلود بازی Need for Speed™ No Limits 5.7.1 - آتاری دستی
گرافیک بسیار واقعی و کنترل ها شگفت انگیز است. کارت عالی بود. عاشقشم.
iOS
پیشرفت کند و بی پاداش است. رویدادهای ویژه بدون پرداخت هزینه اما گیم پلی مناسب تقریبا غیرممکن است.
ارزشش را ندارد. هر مسابقه و پرش از مسابقه، تبلیغات و سپس اتصال مجدد و سپس ارتقاء دوباره و دوباره. زمان بیشتری برای انتظار صرف پرش دکمه تبلیغات نسبت به انجام بازی صرف شده است. تمام شد! حذف نصب!!