Post by dyxahampwatsoy on Feb 24, 2022 18:38:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
Spk Giera polecam roblox
słabo
Fajna wciągająca gra
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkade jyqn
dobra gra dla zabicia czasu. niektóre poziomy są zbyt długie, aby przejść. łapię się na tym, że gram w coś innego zamiast w tę grę, kiedy zbyt trudno jest przejść poziom z płatnością.
Dupy urywa warstwy czasu nawet zjadłem obiadu nieeeee zjadłem ale
Niestety aplikacja nadal nie działa
Blada kaczka nadziewana krzysiem
Pojawia się wiele błędów!
Edycja: ok, zdałem sobie sprawę, co robię źle. Ciesząca się grą, wystarczająco wymagająca, ale łatwa do zdobycia punktów. Bardzo satysfakcjonujące i proste.
Naprawdę zabawna, wciągająca gra z tysiącem poziomów. Jak mogę przenieść zapis gry na nowe urządzenie bez konta na Facebooku?
Gita
nagłe wygaszenie aplikacji po obejrzeniu reklamy wideo
do wielu reklam, a te same kilka powtarzających się w kółko, nudne
Uwielbiam tę grę do dzisiaj, kiedy moje punkty zniknęły z mojej gry. Wiem, że ich nie używałem, ponieważ oszczędzałem je, aby kupić dodatkową pomoc do gry. Gram w tę grę od roku, teraz jest to trzeci raz i wysyłam ci to, to po prostu nie gra, dlaczego zdobywasz punkty. Mam zamiar znaleźć coś innego do grania na chudy jest smutny. Ta gra cię oszukuje, lepiej uważaj na swoje punkty, próbuj zmusić mnie do kupowania punktów, kiedy ja tego nie robiłem, zajęło to około 210 punktów, to cholerny wstyd..
Ciekawy. Brak widocznych wskazówek. Brak informacji o następnym ruchu po zablokowaniu ekranu.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle ארקייד jxb
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkadne igre myng
To dobra gra ... Łatwe poziomy
Spoko może być
Za duzo reklama
Zbyt dużo reklam nie da się grać
Teledebil a gra! Oszukuje w dodawaniu punktów! O szukanie w spadaniu kluczy........... i wiele innych! Nuda!
To fajna gra, ale z pewną taktyką zdzierania. Zapłaciłem za coś, czego nawet nie dostałem, jak w reklamie, a tam wciąż wyświetlają się reklamy, które również obiecano inaczej. Zdecydowane ostrzeżenie, żeby nie wydawać tu żadnych pieniędzy, ale i tak jest to miły sposób na spędzenie czasu.
Dobrze
Fajnie zabija czas
470 i cisza
To śmieszne, że zbierasz wszystkie te monety, ale musisz je kupić, aby móc z nich korzystać. I za każdym razem, gdy kręcę, dostaję tylko monety, których i tak nie mogę użyć. Usuwam grę, mimo że mi się podobała. To łapanie pieniędzy i nie lubię gier, które grają w ten sposób. Do widzenia.
To zabawne, ale czekam, aby zobaczyć, czy dojdzie do punktu opłat za aplikacje, takich jak gra słowna, którą wypróbowałem.
zabawna gra. mija czas. Chciałbym, żeby poziomy zmieniły się bardziej.
Uwielbiam tę grę, jest super! Ostatnio jednak zauważyłem, że aplikacja się zawiesi, co spowoduje utratę darmowych tur w grze pobocznej lub nowo zdobytych „gadżetów”. Chciałbym dać mu więcej gwiazdek.
Gra jest fajna i dobrze zabija czas. Jedynym powodem, dla którego przyznałem mu 4 gwiazdki, jest to, że jest mnóstwo reklam, a kiedy awansujesz na wyższe poziomy, prawie niemożliwe jest awansowanie bez zakupu przedmiotów. Ale teraz każda gra jest taka, niestety. W przeciwnym razie działa dobrze i jest dobrze.
za dużo samouczków i bardzo mało rzeczywistej gry. premia trwa zbyt długo. znalazłem się zirytowany tylko czekając
!
Gra wymaga aktualizacji i nie możesz zaprosić znajomych, trzeba to naprawić
nie najlepszy mecz 3, w jaki grałem, ale wciąż całkiem fajna gra. uwielbiam animację
Worm Hunt - Slither snake game অ্যাকশন nmex
Za każdym razem, gdy gram w tę grę, reklama blokuje moje urządzenie i muszę ponownie uruchomić komputer! Niezwykle obciążające. Nie ma mowy, aby X z reklamy!